Örsjö Streck Golvlampa Svart Led

4870 kr

Köp produkt

Artikelnr: 39921-15-000 Kategori:

Beskrivning

Sätt en modern touch på ditt heminredning med Örsjö Streck Golvlampa

Örsjö Streck Golvlampa är den perfekta balansen mellan form och funktion. Denna eleganta golvlampa, designad av Joel Karlsson, har en imponerande höjd på 135,5 cm och en diameter på 36,5 cm, vilket gör den till ett iögonfallande tillskott i vilket rum som helst. Dess robusta metallkonstruktion och eleganta svarta finish ger den en tidlös estetik som passar in i olika inredningsstilar.

Med en diameter på 25 cm på foten har Örsjö Streck Golvlampa en stabil och stadig bas som säkerställer att den står stadigt på golvet. Den 230 cm långa sladden ger dig flexibilitet att placera lampan var du vill i rummet.

Det mest imponerande draget med denna lampa är dess integrerade ljuskälla. Den levereras med en 6W LED-modul som ger ett varmt och behagligt ljus med en färgtemperatur på 2700K och en ljusstyrka på 660 lumen. Dess imponerande CRI-värde på 90 säkerställer att den återger färger på ett naturligt och verklighetstroget sätt.

En praktisk detalj är att strömbrytaren är placerad på insidan av skärmen, vilket ger enkel åtkomst och gör det möjligt att vrida och vippa skärmen för att justera ljusriktningen efter behov. Detta gör Örsjö Streck Golvlampa till den perfekta läslampan eller stämningsskaparen i ditt hem.

Med sin stilrena design och högkvalitativa material är Örsjö Streck Golvlampa en investering i både stil och funktion. Den kommer att belysa ditt hem med elegans och skapa en atmosfär som du kommer att älska. Gör din inredning komplett med denna imponerande golvlampa från Örsjö.

Läs mer hos återförsäljaren.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Örsjö Streck Golvlampa Svart Led”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *